Bizbook v1.1


Në versionin e ri të Bizbook Shtator janë shtuar:

- 40+ biznese.
- Rregullimi i blogut.
- Rregullimi i kategorisë Berber.
- Rregullimi i search për kategoritë.
- Shtimi i kategorive Fast Food dhe Farmaci.
- Krijimi i emailit të biznesit admin@bizbook.al.
- Modifikimi i ikones si dhe te brandit bizbook.al.
- Vendosja sipas alfabetit te kategorive ne momentin e regjistrimit te bizneseve.
- Rregullimi i pelqej/nuk pelqej dhe ndjek per akauntet e bizneseve dhe te individeve.

Muajt ne vazhdim do te njiheni me risite e fundit tek websiti bizbook.al.