Bizbook v1.0


Bizbook.al eshte rrjeti social shqiptar qe lejon bizneset te komunikojne me vizitoret si dhe anasjelltas. Me kalimin e kohes, keto biznese mund te njihen me me teper vizitore si dhe te fitojne prezencen e tyre virtuale.

Versioni i pare i websitit eshte nje hap perpara zhvillimit te teknologjise shqiptare. Gjithashtu do te ndodhin ndryshime te ndryshme me kalimin e kohes ne baze te kerkesave te websitit.

Duke ju falenderuar qe vizitoni faqen tone, ju urojme navigim te mbare!