Raum

Përshkrimi i biznesit
Nje ndere te vetemit club ne zonen e bllokut me cmimet low cost . Raum ndodhet ne kyqezimin e rruges Brigada Vlll ne katin e dyte dhe te trete te viles.
Duhet të bëni login në mënyrë që të komentoni pasi të krijoni një akaunt.

Biznese te ngjashme

Melody Lounge

Melody Lounge

Kategoria → Bare

Bar Kafe

Bar Kafe

Kategoria → Bare

Cheers And Beers

Cheers And Beers

Kategoria → Bare

Bar Firenze

Bar Firenze

Kategoria → Bare

Melbourn Bar

Melbourn Bar

Kategoria → Bare

Bar Fox

Bar Fox

Kategoria → Bare

Bar Kataluna

Bar Kataluna

Kategoria → Bare

Bar Dubai

Bar Dubai

Kategoria → Bare

Amarone Wine Bar

Amarone Wine Bar

Kategoria → Bare

Kategori biznesesh

Agjenci Aksesore Artikuj Bare Elektronike Lokale Shërbime Ushqimore

Vendodhja e biznesit
E-mail

migena.lace@yahoo.com

Sugjerime Biznesesh


Smartphone


Perspekti.com


Sallon Dori