Eko Leter Shpk

Përshkrimi i biznesit
Eko-Leter SHPK prezanton një shumëllojshmëri produktesh me bazë letre të cilat shërbejnë për ambalazh ushqimor dhe industrial. Po ju listojmë disa nga produktet tona kryesore: 1. Çanta letre. 2. Letra paketimi. 3. Letra ushqimore. 4. Kuti lulesh. 5. Etj.
Duhet të bëni login në mënyrë që të komentoni pasi të krijoni një akaunt.

Kategori biznesesh

Agjenci Aksesore Artikuj Bare Elektronike Lokale Shërbime Ushqimore


E-mail

eko-leter@live.com

Sugjerime Biznesesh


Prive Travel Tours


Perspekti.com


Pastrim Kimik Sea