Vizioni

Rrjeti social bizbook.al u krijua me synimin e avancimit të ekonomisë Shqiptare duke ndihmuar bizneset me marketing si dhe me hapësirën e tyre në internet. Çdo biznes shqiptar meriton të ketë aksesibilitet nga klientët e tij. Përveç kësaj, individë të ndryshëm, mund të regjistrohen tek bizbook.al dhe të kenë mundësinë që të njihen me këto biznese, çfarë produktesh apo shërbimesh këto biznese ofrojne.

Në këtë rrjet social biznesesh, ju mund të vizitoni biznese të ndryshme, direkt nga shtëpia juaj.


Plani

Ndërtimi i ketij websiti ka qënë një nga hapat më të rëndësishme në realizimin e vizionit. Duke ndërtuar këtë website, kushdo qytetar mund të regjistrohet dhe të ndjekë, kontaktojë apo pëlqejë cfarëdolloj biznesi shqiptar.